“Dah Makin Ber4ni Eh Mira Filzah Sekarang,” –Micheal Ang Kongsi Babak Romantis Mira-Ben Amir,

Kecoh di kalangan sesetengah peminat melihat babak romantik dua teraju utama dalam drama terbaru arahan Micheal Ang, Mira Filzah dan Ben Amir.

4ksi kedua-duanya yang dikatakan saling berpandangan dalam jarak dekat diiringi lagu Besok Belum Tiba cukup membuatkan ramai ‘makan hati’.

Menyedari babak ini yang dikongsi bakal mendapat re4ksi pelbagai netizen, Mike bagaimanapun telah memberi peringatan awal bahawa terdapat ‘halal gap’ sewaktu ad3gan ini dirakamkan.

Salam semua! Bosan2 menunggu artist pakai baju pakai tudung pakai saka(oppsss tercakap pulak) Kita belanja short clip n my favorite song at the moment! Luv u all!

Video :

“Salam semua Bosan2 menunggu artist pakai baju pakai tudung pakai saka(oppsss tercakap pulak) Kita belanja short clip n my favorite song at the moment! Luv u all! BTW Ada HALAL Gap ok Jgn tudvh n fitn4h tambah dosa aje! #sweetdreams LAGU BESOK BELUM TIBA by NASTIE ft LIYANA FIZI ( love her voice) Ini lagu lama nak tapi nak jugak dengar komen u all, sedap ke tak lagu ni!”

Namun, melihatkan jarak rapat antara kedua-duanya, netizen memberikan re4ksi kepada pendirian pelakon wanita ini.

“Daripada dulu tak boleh pegang-pegang.. sekarang kemain lagi hahaha.”

Wah Dah Ber4ni Eh Mira Filzah Sekarang.”

Daripada sisi lain, gandingan dan hubungan kimia antara pelakon utama Sweet Dreams ini dilihat cukup serasi. Ini komen netizen.

Foto : Instagram Micheal Ang

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! Media Viral

Sumber

Facebook Comments