11 Hari Bertarvng Ny4wa Di lCU, Pesaklt C0vld 19 Di Sarawak Hembvskan Nafas Terakhir Pagi Tadi

Seorang pesaklt C0vld-19 iaitu Allahy4rham Noornadiah Nazirah telah menghembvskan nafas terakhlrnya pada jam 9.42 pagi tadi. Allahy4rham Noornadiah Nazirah dilap0rkan menlnggal dunia di Sarawak General H0spital.

Kakak dan sepupu kepada mangsa memaklumkan perkara tersebut di laman Facebook. Rata-rata kenalan rapat dan keluarga mendoakan kesejahteraan Noornadiah di sana.

You’re no doubt the best daughter for our parents

Kakak kepada mngsa iaitu Noornajwa Nabilah memaklumkan berita pemerglan adiknya itu di laman Facebook. Adik perempuannya itu telah menghembvskan nafas pada jam 9.42 pagi. Mereka sekeluarga turut mengucapkan terima kasih buat sesiapa sahaja yang mendoakan kesejahteraan adiknya.

Ucapan terima kasih juga diberikan kepada d0ktor di Sarawak General H0spital kerana telah menjaga dan merawat arw4h sepanjang berada di sana. Difahamkan arw4h telah bertarvng nywa selama 11 hari di lCU.

Dia tak pernah tinggal solat, lemah-lembut

Sementara itu, sepupu kepada arwah Noornadiah Nazirah turut meluahkan rasa sayv atas pemerglan mngsa yang sudah bertarvng dengan C0vld 19. Arwh juga disifatkan sebagai seorang yang baik, lemah-lembut dan suka membantu orang dalam kesusahan.

Rindu Memet..Al fatihah

Menerusi ruangan k0men ramai sahabat dan warganet mendoakan agar arwh ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman dan semestinya ahli keluarga mngsa akan sentiasa mendoakan kebahagiaan Noornadiah di syurga sana. Al-Fatihah.

Apa kata anda? Dah baca, sila share dan k0men yang baik baik ya. Terima kasih

Sumber: OhBulan via Noornajwa Nabilah Ayuee Yun ,

Via rimbabara

Facebook Comments

Be the first to comment on "11 Hari Bertarvng Ny4wa Di lCU, Pesaklt C0vld 19 Di Sarawak Hembvskan Nafas Terakhir Pagi Tadi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*