“Saya sewa sahaja”- Didkwa hidup semakin mewah, Sugu Pavithra n4fi beli rumah

Heb0h diperkatakan mengenai Y0uTuber, Sugu Pavithra, ada yang mendkwa pasangan tersebut sudah mula menjalani kehidupan yang mewah sejak berpindah ke rumah baru.

Menjelaskan perkara sebenar berkenaan membeli rumah, M. Sugu, memberitahu bahawa dia dan isteri serta anak-anak berpindah ke rumah baharu bukan kerana memperolehi sumber pendapatan lumayan hasil video masakannya di Y0utube.

Mereka berpindah kerana dia telah berhenti kerja di ladang, justeru dia berpindah dari kuarters pekerja yang disediakan khusus buat pekerja ladang sahaja.

Sewa sahaja, bukan beli

Berkenaan membeli rumah pula, dia dan isteri tidak membeli rumah tersebut sebaliknya hanya hanya menyewa dengan membayar RM400 sebulan.

“Rumah baharu ini pun bukan saya beli, saya hanya menyewa dengan membayar RM400 sebulan…”

Nak cari kerja tetap

Sugu menambah, dia sudah merancang untuk mencari pekerjaan tetap yang lain berdekatan dengan kediamannya sekarang, di samping terus memberikan komitmennya bersama isteri, S. Pavithra dalam menghasilkan video-video masakan seperti biasa.

“Semua orang mahu berikan yang terbaik buat keluarga, begitu juga saya. Saya pun ingat nak cari kerja lain selepas ini. Tak bolehlah duduk rumah lama-lama…”

Setakat ini, jumlah tontonan dan subscribers semakin menunjukkan peningkatan, iaitu sebanyak 600,000. Semoga Sugu dan Pavithra terus maju jaya.

Sumber : Gempak, omm

Facebook Comments

Be the first to comment on "“Saya sewa sahaja”- Didkwa hidup semakin mewah, Sugu Pavithra n4fi beli rumah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*