“Balik Rumah Tidur Dulu Baru Buat Report” – Lelaki Terlelap Dan Terbabas Masuk Sungai

Seorang lelaki terlibat dalam kemala.ngan akibat terlelap ketika memandu kereta jenis Audi A6, lap0r Harian Metr0. Lelaki tersebut dilap0rkan terbabas dan menju.nam ke dalam Sungai Linggi, Seremban jam 5 pagi semalam ketika dalam perjalanan pulang dari pusat bandar menuju ke rumahnya.

Pada jam 7.50 pagi, seorang pekerja restoran yang berdekatan dimaklumkan tentang kemala.ngan itu oleh pelanggan mereka. Dia kemudian ke lokasi kejadian dan periksa kereta tersebut dan terus hubungi pihak bomba. Menurut Komander Operasi Balai Bomba dan Penyelamat Seremban, Mohammad Idris, sepasukan 3 pegawai bersama 18 angg0ta telah bergegas ke lokasi kejadian.

Namun, ketika sampai di sana tiada kelibat pemandu tersebut dan kereta tersebut berada di dalam sungai dalam keadaan enjin yang masih hidup.

“Setiba di lokasi mendapati sebuah kereta berada dalam sungai. Bagaimanapun mngsa tiada di dalam kereta walaupun enjin kenderaan masih hidup. Mngsa didapati sudah pulang ke rumahnya di Rahang, yang tidak jauh daripada lokasi kejadian.

Menurut sebuah p0rtal, pihak bomba kemudian mendapat maklumat tentang pemilik Audi tersebut dan segera ke rumahnya. Ketika ditanya, pemandu lelaki tersebut berkata dia terlalu mengantuk ketika kemala.ngan itu berlaku dan mahu tidur dulu. Katanya, dia berniat untuk membuat lap0ran tentang insi.den tersebut kemudian pada waktu petang. – Sumber & Foto dipetik dari L0bak Merah, Harian Metr0

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! The Media

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @TheMedia

 

Facebook Comments

Be the first to comment on "“Balik Rumah Tidur Dulu Baru Buat Report” – Lelaki Terlelap Dan Terbabas Masuk Sungai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*