[VIDEO] Jackie Chan K0ngsi Detik Cemas Selepas Terjat0h Dari Jet Ski

Walaupun terkenal dengan kemahiran seni mempertahankan bela diri dalam filem- filem yang dibintanginya sebelum ini namun itu tidak mengha.lang Jackie Chan daripada melalui detik ce.mas ketika penggambaran.

Perkara itu dik0ngsikan sendiri pelakon Rush Hour dan Police Story itu baru-baru ini apabila beliau berk0ngsi bagaimana hampir lemas selepas terjat0h daripada jet ski ketika penggambaran salah satu filem terbarunya sebelum ini.

DETIK CEMAS BEBERAPA SAAT SEBELUM JET SKI DINAIKI CHAN TERBALIK. FOTO: YOUTUBE 54FREE食代

Dalam ins!den yang berlaku ketika berada di set penggambaran filem Vanguard itu, Jackie Chan dirakam kamera hilang selama hampir seminit selepas jet ski yang dinaikinya bersama rakan pelakon, Miya Muqi terbalik selepas meremp0h batu.

Menurut The Star, walaupun rakan pelakonnya itu segera timbul selepas terjat0h namun Chan dilap0rkan hilang selama 45 saat dan mencet0skan keadaan panik dalam kalangan krew penggambaran.

Bagaimanapun selepas beberapa ketika krew penggambaran akhirnya berjaya menyelamatkan pelakon veteran itu selepas beliau ditemui berhampiran batu yang dilang.gar beliau.

CHAN KETIKA DISELAMATKAN SELEPAS HAMPIR LEMAS.

Mengimbas kembali mengenai kejadian itu, Chan bagaimanapun menjelaskan dia sendiri tidak menyedari apa yang berlaku ketika beliau tenggelam selepas perlang.garan itu.

“Saya sendiri tidak ingat apa yang berlaku, tetapi seperti ada kuasa tuhan yang membantu saya.

“Saya men0lak jet ski ke tepi dan arus kemudiannya membawa saya keluar daripada air,” jelasnya seperti dipetik terjemahan 8Days.

Terkej0t dengan kejadian yang menimpa dirinya ketika itu, Chan juga berkata beliau terus bergegas menemui pengarah di set penggambaran ketika itu dan menitiskan air mata. Beliau bagaimanapun seperti video yang dik0ngsikan di bawah sempat untuk memberikan sepatah dua kata selepas diselamatkan dan melambai kepada krew penggambaran.

– Sumber & Video dipetik dari Thev0cket,YOUTUBE54FREE食代

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! The Media

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @TheMedia

Facebook Comments

Be the first to comment on "[VIDEO] Jackie Chan K0ngsi Detik Cemas Selepas Terjat0h Dari Jet Ski"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*