[VIDEO] Warganet 0ver C0nfident Tertukar Sissy Iman Dengan Zizi Kirana

Siapa tak excited kalau dapat bercakap dengan artis kegemaran kita betul tak? Kadang-kadang sebab teruja sangat sampai tersasul-sasul dibuatnya.

Penyanyi muda Sissy Iman sebentar tadi ada berk0ngsi satu video sesi temu ramah dalam sebuah rancangan bual bicara tempatan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sissy Imann (@sissyimann) on

Video yang dik0ngsikan itu menunjukkan seorang peminat membuat panggilan untuk bertanyakan soalan kepada artis undangan.

Apa yang menariknya adalah peminat tersebut mempersoalkan kenapa Sissy bertukar ‘gender’. Malah telah tertukar Sissy Iman dengan penyanyi rap Zizi Kirana.

Dalam perbualan tersebut, peminat itu mengatakan…

“Sissy apa-apa pun akak rasa teruja, kenapa ni tiba-tiba beralih gender?”

“Lagu Eh Eh tu kan, akak jadikan caller ringtone untuk anak akak tau!”

Pernyataan itu membuatkan Sissy Iman terkej0t dan terhibur sambil mengatakan beralih ‘genre’ dan bukan gender. Sissy juga mengatakan penyanyi sebenar lagu Eh adalah Zizi Kirana. Aduh lawak laa akak ni.

Dalam Tweet lain, Sissy turut memuji dan menghargai keterujaan peminatnya walaupun ada kalanya tersilap.

“Haha apa pun Sissy puji akak ni sebab dia punya level appreciative dia sanggup call untuk express keterujaan dia. Tak kisah la kalau dia tersilap orang tapi it takes a good heart untuk puji and ckp yang baik-baik tentang orang lain.”

Bukan senang tau nak dapat cakap dengan artis kegemaran kita. Biasa laa kalau tersalah cakap sikit. Min dulu dapat cakap dengan Tok Ti pun tergagap-gagap jugak. – Sumber dipetik dari Lobak Merah

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! The Media

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @TheMedia

Facebook Comments

Be the first to comment on "[VIDEO] Warganet 0ver C0nfident Tertukar Sissy Iman Dengan Zizi Kirana"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*