Dipr0vok Dek Tersalah Tweet Menteri Sabah, Nourul Akan Ambil Tindakan Undang-Undang

“Seram dengan mulut sesetengah lelaki sekarang. Yang kata mulut perempuan ter0k, tol0ng fikir balik. Memanglah salah kami. Tapi perlukah menghi.na macam ni? Pasai kami salah tak kenai menteri. Saya akan mendapatkan khidmat peguam untuk tindakan undang-undang selanjutnya. Terima kasih kerana menunjukkan diri anda yang sebenar.

“Saya akui itu salah saya, tapi untuk menye.barkan keben.cian seperti ini, ia tidak elok. Kita tengok apa yang boleh kita buat nanti,” tegas penyanyi Nourul Depp menerusi ciapan di Twitter pada Khamis.

Nourul akan mengambil tindakan undang-undang terhadap pihak yang menye.barkan keben.cian dan mencet0skan pr0vokasi terhadapnya berhubung isu kesilapan tweet pada Rabu. Kata Nourul, dia mengakui kesilapannya namun terkesan dengan komen yang ditulis segelintir pengguna di media sosial.

Nourul merujuk komen yang ditulis menerusi medium Instagram seorang pengguna selepas ciapannya pada Rabu. Nourul pada Rabu menulis pesanan kepada Menteri Kerajaan Tempatan dan Perumahan Sabah, Datuk Masidi Manjun untuk menyampaikan mesej mengenai pembangunan bangunan di tengah-tengah bandaraya Kuala Lumpur hingga menyebabkan peningkatan kes denggi.

“Tol0ng hentikan pembinaan kondominium dan apartmen di tengah-tengah bandar Kuala Lumpur. Bangunan semua dah rapat dan kes denggi pun meningkat. Siapa yang akan membeli kond0minium tersebut? Tol0ng periksa pemaju-pemaju di Bukit Ceylon. Terima kasih,” tulis Nourul. – Sumber & foto dipetik dari Myartis, Astr0 Gempak & Instagram Nourul Depp

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! The Media

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @TheMedia

Facebook Comments

Be the first to comment on "Dipr0vok Dek Tersalah Tweet Menteri Sabah, Nourul Akan Ambil Tindakan Undang-Undang"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*