“Kebenaran Akan Keluar Sendiri, Terpulang Nak Cakap Apa…” – Suami Nadia Brian

“Kebenaran dan keadilan pasti akan terbukti satu hari nanti. Saya percaya Allah akan permudahkan segalanya. Saya tak nak komen lebih. Cuma satu hari nanti, kebenaran akan keluar sendiri. Terpulang kepada warganet nak cakap apa sebab itu hak mereka.

“Saya tahu apa yang terjadi. Kita tunggu dan lihat,” kata suami kepada pelakon Nadia Brian, Muizz Nasruddin yang enggan mengulas lanjut berhubung dak.waan perg0lakan rumah tangganya, namun percaya segala kebenaran pasti akan terbukti satu hari nanti.

Isu perg0lakan rumah tangga Muizz dan Nadia terus menjadi perhatian apabila timbul dak.waan mengenai kehadiran orang ketiga yang dipercayai aktor Aidit Noh.

Muizz, 29 ketika ditemui berkata, dia enggan mengulas lanjut berhubung dak.waan terbabit, namun percaya segala kebenaran pasti akan terbukti satu hari nanti.

Sebelum ini, Aidit menerusi sebuah lap0ran media menafikan dak.waan dia menggan.ggu rumah tangga pasangan terbabit sebaliknya mende.dahkan hubungan dengan Nadia atas urusan kerja semata-mata.

Menurut Muizz, dia mengakui status dia dan Nadia masih suami isteri yang sah selain kontr0versi rumah tangga mereka tidak memberi tekanan.

“Status kami masih sah. Jadi buat apa saya nak padam gambar kami. Saya rasa orang boleh nilai sendiri. Saya tak berasa tertekan pun dengan apa yang terjadi sebab Allah ada.

“Macam saya cakap sebelum ini, saya berterima kasih kepada keluarga dan rakan terdekat yang sentiasa memberi sok0ngan dan dor0ngan untuk saya teruskan kehidupan. Itu saja yang boleh dik0ngsi buat masa sekarang,” ujarnya.

Kemel0t rumah tangga pasangan itu mula menjadi perhatian apabila mereka tidak lagi berk0ngsi gambar bersama di laman sosial sejak Ogos lalu namun Nadia menafikan dak.waan hubungan mereka sedang dilanda masalah.

Baru-baru ini juga Muizz ada memuat naik gambar dan kapsyen berbaur kekecewaan sehingga mengundang pertanyaan dalam kalangan warganet.

Untuk makluman, Muizz dan Nadia atau nama sebenarnya Nadia Najwa Mohamed Rashidi, 29, mendirikan rumah tangga pada 9 November tahun lalu di Magica Hall, Shah Alam. – Sumber & foto dipetik dari Myartis, Harian Metr0 & Instagram Nadia Brian

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! The Media

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @TheMedia

Facebook Comments

Be the first to comment on "“Kebenaran Akan Keluar Sendiri, Terpulang Nak Cakap Apa…” – Suami Nadia Brian"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*