Akibat Kemar0k Hilangkan Kedutan, Muka Wanita Ini Lump0h Sebelah

Nasib ma.lang men!mpa seorang wanita di bandar Hangzhou, Zhejiang apabila bahagian kiri wajahnya menjadi lump0h selepas mendak.wa menerima sunt!kan bagi menghilangkan kedutan.

Lebih pa.rah lagi, kesan sampingan yang dialami oleh wanita yang bernama Zhao, 29 tahun, dikhuatiri akan menjadi kekal dan ia tidak dapat dipulihkan.

Agensi media antarabangsa melap0rkan bahawa dia telah mendapatkan rawa.tan kecantikan di h0spital pada 12 September lalu. Namun, selepas seminggu, kening kirinya tidak dapat digerakkan, manakala mulut dan mata kiri tidak dapat ditutup.

Tambah ter0k lagi apabila dia dilap0rkan telah mengalami kesukaran untuk mengunyah makanan dan minum seperti biasa, dia terpaksa menggunakan straw untuk minum.

“Setiap kali lihat cermin, saya tidak nampak ekspresi wajah dan saya rasa mahu ma.ti,” luahnya di laman web, GMW.cn.

Menurutnya, ini bukanlah kali pertama dia melakukan rawa.tan kecantikan di h0spital termasuk menerima sunt!kan di muka. Lawatan terbaharu itu juga dilakukan oleh dua dokt0r dengan seorang pernah ditemuinya sebelum ini.

Zhao bakal mengemukakan tuntutan ganti rugi dan mahu individu yang bertanggungjawab terhadap apa yang berlaku. Namun, pihak h0spital tidak melayan tuntutan Zhao dan menafikan bahawa sunt!kan itu telah menyebabkan separuh muka Zhao lump0h. – Sumber dipetik dari Thev0cket

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! The Media

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @TheMedia

Facebook Comments

Be the first to comment on "Akibat Kemar0k Hilangkan Kedutan, Muka Wanita Ini Lump0h Sebelah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*