Perjelas Hubungan Cinta: Sidang Media Alvin Chong Terima Resp0n Negatif Warganet

Baru-baru ini, pelakon dan pengacara Alvin Chong menerima keca.man ramai kerana dikatakan sedang menjalankan hubungan cinta bersama gadis bawah umur, Athalia Deena Buswani.

Melihatkan situasi yang semakin pa.rah, Alvin Chong terpanggil untuk membuat sidang media bersama gadis terbabit dan ibunya, penyanyi Sharifah Zarina.

Terang Alvin Chong, dia dan Athalia hanyalah rakan sekerja dan tidak lebih daripada itu. Pada mulanya, dia tidak mahu memanjangkan isu ini atau memberi apa-apa komen. Namun, apabila melibatkan isu gadis bawah umur, dia terpanggil untuk menjelaskan keadaan sebenar.

“Saya agak perahsia jika berk0ngsi hal peribadi. Jika berk0ngsi dalam media sosial pun atas faktor kerja. Cuma, kali ini, saya tidak sangka, projek kerjasama dengan Athalia tu.lar”

“Jika diikutkan, andai membabitkan diri sendiri, saya tidak mahu memanjangkan atau memberi komen. Namun, apabila membabitkan gadis bawah umur, saya perlu jelaskan perkara sebenar.”

Terang Alvin Chong lagi, keca.man tersebut membuatkan Athalia tidak dapat tidur selama beberapa hari kerana terkesan dengan isu panas ini. Jelasnya, mereka hanyalah keluar atas dasar bekerja dan ibunya sudah dimaklumkan mengenai perkara ini.

Sidang media Alvin Chong terima keca.man?

Meskipun tindakan Alvin Chong membuat sidang media tergem.par adalah untuk menjernihkan keadaan, namun dia menerima keca.man daripada warganet yang beranggapan ini hanyalah gimik semata-mata dan tidak perlu dilakukan ketika pandemik sedang berlaku.

“Perlu ke buat sidang media…”

Bukan sahaja sidang media ini dike.cam, admin akaun Twitter Universal Music juga dike.cam kerana dikatakan membalas komen secara sarkastik.

“Boleh buat online je”

Untuk rekod, Alvin Chong dan Athalia dikatakan akan bekerjasama dalam satu projek lagu duet di saluran Y0utube. Bagaimanapun, projek tersebut akan dilaksanakan selepas Athalia selesai menduduki SPM. – Sumber & foto dipetik dari Lobak Merah, Berita Harian, Gempak

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! The Media

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @TheMedia

 

Facebook Comments

Be the first to comment on "Perjelas Hubungan Cinta: Sidang Media Alvin Chong Terima Resp0n Negatif Warganet"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*