[VIDEO] Nabil Ahmad & isteri naik basikal bersama tapi tiba2 tayar pec@h.

Nampaknya satu perkongsian peIawak dan pengacara, Nabil Ahmad mengund4ng ramai tidak dapat menahan ketawa apabila dia dan isteri memuat naik momen lucu kepada umum menerusi Instagram, NabilZira.

Seperti yang ramai ketahui, pasangan ini telah berkahwin pada tahun 2011 dan kini semakin bahagia dengan tiga cahaya mata perempuan mereka.

Dalam satu perkongsian di Instagram nampaknya mengundang tawa kecil peminat gara-gara Nabil Ahmad dan isteri yang sedang seronok meluangkan masa bersama lain pula jadinya.

Dapat dilihat menerusi ruangan kapsyen, mereka yang ingin menaiki basikal lejen bersama tetapi akhirnya berakhir dengan satu kejvtan yang membuatkan pasangan ini turut terkedu sebelum dapat menaiki basikal lebih jauh.

Nabil Ahmad yang dilihat menerusi video duduk di bahagian depan manakala isteri duduk di bahagian belakang dan ternyata rakaman yang dimuat naik itu menarik perhatian ramai dengan ribuan tontonan dalam masa sekejap saja.

 

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siaran dikongsi oleh Nabilzira (@nabilzira)

Mana tidaknya apabila menjengah pula ke ruangan k0men, netizen turut sama terkej0t dengan trag3di men!mpa pasangan selebriti ini lalu menghujani dengan bermacam-macam reaksi.

Disamping p0sting mereka itu mendapat lebih 30 ribu tanda suka tidak sampai satu hari dimuat naik.

“Trag3di betul’

Sumber HCL

Facebook Comments

Be the first to comment on "[VIDEO] Nabil Ahmad & isteri naik basikal bersama tapi tiba2 tayar pec@h."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*