[VIDEO] Tiada j0d0h, suara suami lafaz cer4i online buat ramai seb4k – “Rem0knya hati..”

Bagi kaum wanita, Iafaz cer4i ketika alam perkahwinan menjadi perkara ‘NGERl’ untuk didengari selepas rumah tangga gagaI menemui jalan penyeIesaian terbaik.

Bagaimanapun, seorang wanita ini reda menghadapi situ4si tersebut apabila suaminya melafazkan cer@i taIak satu secara dalam talian selepas setahun mendirikan rumah tangga.

Allah adalah sebaik-baik peranc4ng. Empat tahun bercinta, setahun perkahwinan,” tulisnya menerusi satu video dikongsi di apIikasi TikT0k miliknya @azieysabell semalam.

Menerusi video tersebut, pemilik nama Nur Aziah itu dilihat hadir ke sesi pencer@ian dalam talian yang berlangsung di Mahk4mah Rendah Syariah Daerah Seberang Perai Selatan, Pulau Pinang.

Mengenakan jubah dan selendang berwarna hitam, wanita berusia 22 tahun berkenaan duduk dengan tenang di dalam sebuah pej4bat di mahk4mah tersebut sebelum mendengar suara suaminya melafazkan cer@i.

Meninjau ke ruangan k0men, video meraih lebih 233,000 tontonan itu menerima hampir 1,000 k0men netizen yang meIuahkan rasa seb@k dan meruntun jiwa selepas mendengar lafaz berkenaan.

Malah, rata-rata juga berharap Nur Aziah terus sabar dan percaya dengan takdir Allah SWT selain mendoakan agar dia bertemu jod0h terbaik di masa akan datang.

“Tiada niat untuk buka AlB”.

Tenang di luar, tapi hati rem0k.

Sumber: TikTok @azieysabell

Via omm/ihangat

Facebook Comments

Be the first to comment on "[VIDEO] Tiada j0d0h, suara suami lafaz cer4i online buat ramai seb4k – “Rem0knya hati..”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*