(VIDEO) konon nak beri anak duit, suami bar4n pec4hkan cermin tingkap kereta isteri.

MasaIah rumah tangga dalam kalangan orang muda ketika ini semakin kerap berIaku. Benarlah orang kata uj!an dalam perkhwinan memang berat dan hanya mereka yang sabar dan matang mampu menghadapinya.

Namun, jika melibatkan keker4san dan boleh mengund4ng bah4ya kepada keselamatan diri, rasanya pasangan sebegitu harus dielakkan dan tidak lagi terIibat dalam perkahwinan yang ‘menak0tkan’ itu adalah pilihan yang tepat.

Pec4hkan cermin kereta

HaI ini samalah seperti perkongsian seorag wanita yang memuat naik satu video suaminya telah datang menghampiri kereta dengan memec4hkan cermin kereta.

Situ4si panik itu dirakam oleh Amira Nabila dan merasakan tind4kan suaminya sangat meIampau kerana menyebabkan kerugian.

Kon0n nak beri anak2 duit.

Menurut p0sting yang dibuat, pada awalnya lelaki itu memaklumkan ingin memberikan duit belanja buat anak-anak, namun bertind4k agresif apabila menyedari yang Amira hanya membuka tingk4p sedikit sahaja.

Wanita itu menjelaskan yang dia berbuat demikian kerana sebelum ini dia pernah membuka tingkap penuh namun d0kumen penting dirinya telah dibawa Iari.

Beberapa ‘drama’ dan ugutan yang diperoleh daripada suaminya ini membuatkan dia lebih berhati-hati dan tidak sangka kali ini tingkap keretanya diperlakukan sedemikian. Nasib menyebelahinya dan anak-anak kerana tidak ada sebarang keced3raan beraku.

Dalam proses cer4i.

Untuk mengelakkan daripada salah faham orang ramai, Amira menyatakan yang dia dan suami dalam pr0ses bercer4i dan sudah berbulan tidak tingga sebumbung.

“kami dalam proses pencer4ian , dan sudah tak duduk skali sejak april 2021. jdi statmnt ni aq bawa kluaq sesiap sebelum ada orang lain dok pl0twist certa jadi kot lain lepas tu dok cIaim aku putaq belit bagi caca merba keadaan ka apa ka aku ada video ni sbagai buukti.” tulisnya.

Tak guna punya jantan.

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan pelbagai k0men dengan mengakui ‘ser4m’ melihat tind4kan lelaki tersebut.

Mereka juga berasa ger4m apabila suami yang diharap menjadi pelindung keluarga berperangai biad4p seperti itu lebih-lebih lagi dihadapan anak-anak yang masih kecil.

Sumber: Facebook Amira Nabila

Via omm via ihangat

Facebook Comments

Be the first to comment on "(VIDEO) konon nak beri anak duit, suami bar4n pec4hkan cermin tingkap kereta isteri."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*