[VIDEO] Ieher suami ada kes4n merah, pengantin baharu ditanya – “Banyaknya nyam0k?”

Bukan mudah bagi menjalani perhubungan jarak jauh (PJJ), apatah lagi baru mendirikan rumah tangga. Dapat pula pasangan yang bekerja sebagai badan berunif0rm, pasti berat hati untuk ‘berpis4h’ buat sementara.

Terbaharu, seorang pengguna Twitter @xexeyaya berkongsi satu video memaparkan sepasang pengantin baharu di sebuah lapangan terbang didkwa terp4ksa menjalani PJJ kerana si suami berkhidmat untuk negara..

 

https://twitter.com/xexeyaya/status/1470369077935763459?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1470369077935763459%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fohmymedia.cc%2Fleher-suami-ada-kesan-merah-pengantin-baharu-ditanya-banyaknya-nyamuk%2F

Video diperc4yai diambil semula daripada akaun TikT0k milik pengantin wanita itu bagaimanapun membuatkan warganet berbual perkara lain dan bukannya mengenai ‘perpis4han’ tersebut.

“Katanya baru kahwin, suami kena pergi bertugas. Tapi kan aku je ke nampak eh,” tulis @xexeyaya pada ciapan berkenaan.

Semuanya gara-gara segelintir netizen mendkwa mereka ternampak suaminya mempunyai beberapa kesan Iebam seperti tomp0kan mer4h pada bahagian Ieher sekali gus mengund4ng persoalan ramai.

Ciapan itu diulang kicau lebih 150 kali dan menerima 328 tanda suka selain k0men net!zen yang memberikan pelbagai reaksi mengenai ‘puunca’ terhasilnya kesan merah tersebut.

Selain komen berunsur kiasan dan gurauan, ada juga segelintir lndividu bersangka baik mendkwa ia mungkin akibat aIergik, tanda lahir, kesan gig!tan nyam0k atau rawatan bekam ‘dilakukan’ oleh lelaki terbabit.

Walau bagaimanapun, carian mendapati video di akaun TikT0k wanita berkenaan sudah tiada dipercayai telah dipadam atau mungkin bertukar ke m0d privasi.

Sumber: Twitter @xexeyaya

Via omm

Facebook Comments

Be the first to comment on "[VIDEO] Ieher suami ada kes4n merah, pengantin baharu ditanya – “Banyaknya nyam0k?”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*