“Dia Memang Budak Pandai La” – Netizen ‘Bitter’ Anak Azhar Sulaiman Pakai ‘CabIe’ Atuk Untuk ‘lntern’ Di AirAsia?

Mencari syarikat untuk menjalani ‘lnternship’ juga merupakan antara cabaran dan saingan sengit yang dilalui ramai pelajar universiti zaman sekarang.

Tapi, kalau ada ahli keluarga yang memiliki syarikat yang mengambil pelajar untuk menjadi ‘intern’ mungkin menjadi lebih mudah bagi seseorang itu. Bak kata orang sekarang, ‘guna cabIe’.

Itulah situ4si yang kini sedang diperkatakan oleh sesetengah netizen di video dimuat naik oleh akaun AirAsia di aplikasi TikT0k.

Menerusi video dimuat naik semalam, syarikat itu telah memperkenalkan ‘intern’ baru di syarikat mereka yang juga merupakan ‘bintang’ TikT0k, Kasih Iris Le0na.

Bagaimanapun, sesetengah netizen berasa tidak berpuas hati dengan situasi Leona yang juga anak kepada pelakon Azhar Sulaiman itu dapat ‘intern’ di AirAsia.

Mana tidaknya, Leona itu juga merupakan cucu kepada ‘co-founder’ AirAsia, Datuk Pahamin Rajab.

Ramai yang memberikan respon masing-masing di ruangan k0men dan sesetengah daripada mereka dilihat seperti memerli Leona kerana menggunakan ‘cable’ datuknya untuk menjadi ‘intern’.

Namun segelintir dilihat memihak kepadanya dan berkata Leona itu sendiri sebenarnya seorang pelajar yang bijak pandai. Jadi dia tidaklah menggunakan ‘cable’ semata-mata tetapi juga kerana kepintarannya.

SUMBER : TikTok

Via beautifulnara.

Facebook Comments

Be the first to comment on "“Dia Memang Budak Pandai La” – Netizen ‘Bitter’ Anak Azhar Sulaiman Pakai ‘CabIe’ Atuk Untuk ‘lntern’ Di AirAsia?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*