[VIDEO] “Syabas Isteri Pejuang Islam AI Quds” – Netizen PerIi Caprice Tak Berani Teg0r Isteri S3ksi BergeIek Di TikT0k

Terdahulu, penyanyi rap Caprice ada mended4hkan bahawa isterinya terkena perbuatan sih!r.

Menurut Caprice, dia tidak menyangka dugaan selepas berkahwin itu lebih berat jika dibandingkan dengan waktu sebelum berumah tangga.

Namun, menerusi akaun TikT0k isterinya ramai netizen memerIi Caprice selepas menonton wanita itu bergelek menerusi saIah satu video yang dimuat naik.

Beberapa netizen dilihat mempers0al Caprice yang sebelum ini lantang bersuara serta meneg0r artis-artis lain selain menggeIar dirinya pejuang Al-Quds.

Ada yang sempat memerIinya berani meneg0r orang lain tetapi tidak isterinya sendiri.

Video isterinya, Farra Innalis menari di TikT0k itu mendapat perhatian ramai sehinggakan mereka tertanya-tanya sama ada benarkah dia memang telah menjadi mngsa sih!r.

Bagaimanapun, Farra sendiri telah tampil memberikan penjelasan berkenaan pertanyaan netizen sama ada benar dia disih!r.

Jelasnya, dia memilih untuk tidak menunjukkan perkara nega4tif kepada semua pengikutnya. Farra juga berkata dia dan Caprice mempunyai karakter yang berbeza.

 

“Kalau nak tahu secara peribadi saya dan suami sangat berbeza. Sebab apa, saya lebih suka simpan sendiri, Ariz pula suka bercerita dengan netizen.”

SUMBER : XTRA

Via beautifulnara

Facebook Comments

Be the first to comment on "[VIDEO] “Syabas Isteri Pejuang Islam AI Quds” – Netizen PerIi Caprice Tak Berani Teg0r Isteri S3ksi BergeIek Di TikT0k"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*