Allahuu.. Wanita hamiI 7 bulan m4ut dengan kesan temb4kan di perut.

Pagi ini, kita baru sahaja digemp4rkan dengan pembuun0han seorang ibu yang diker4t 15 oleh anaknya sendiri pada petang semalam.

Tak lagi reda dengan berita kej4m tersebut, satu lagi kisah trag!s meIibatkan seorang wanita hamiI turut dibun0h dengan kej4m.

Ditemui terbaring di dalam kereta.

Menerusi lap0ran dari K0smo!, seorang wanita yang sedang hamiI 7 bulan ditemui m4ti di dalam kereta dengan kesan temb4kan di Kampung Teresek, Repek, Pasir Mas petang semalam.

Mngsa yang dikenali sebagai Farrah Emirah Mazlan, 26, ditemui dalam dalam keadaan terbaring di tempat duduk pemandu kereta jenis Nissan Cefir0 dengan kesan temb4kan pada bahagian per0t sebelah kiri.

Jumpa satu kelongs0ng peIuuru.

Pemangku Ketua P0lis Kelantan, Datuk Muhamad Zaki Harun memaklumkan yang pihak  p0lis telah menerima panggilan daripada orang awam pada jam4 petang selepas menemui m4yat seorang wanita di dalam sebuah kereta yang berada di tepi jalan.

Dari pemer!ksaan yang dijalankan di dalam kereta tersebut, pihak p0lis telah menjumpai satu kelongs0ng peIuuru pada bahagian belakang tempat letak kaki penumpang sebelah pemandu.

“Hasil temubual dengan s4ksi awam mendapati, kereta mngsa telah berada di tepi jalan tersebut sejak petang Jumaat. Berdasarkan semakan, kereta itu berdaftar atas nama mngsa sendiri,” katanya.

T4han seorang lelaki bantu sias4tan.

Tambah Muhamad Zaki lagi,  ibu mngsa memaklumkan yang wanita itu  sudah ham!l tujuh bulan dan susulan kejadian tersebut pihak p0lis telah men4han seorang lelaki berusia 40 tahun bekerja sebagai bur0h untuk membantu sias4tan.

Tempoh tah4nan reman akan dipohon bermula hari ini bagi membantu sias4tan dan sias4tan lanjut berhubung k3s tersebut sedang dijalankan mengikut S3ksyen 302 Kanun Kes3ksaan,” ujarnya.

Sumber: Kosmo! (Yatimin Abdullah)

Via omm

Facebook Comments

Be the first to comment on "Allahuu.. Wanita hamiI 7 bulan m4ut dengan kesan temb4kan di perut."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*