[VIDEO] Wanita ‘Naik H4ntu’, Tak Tahan Jiran Selalu Buat Bising Hingga jam 2,3 Pagi?

Hidup bermasyarakat adalah sesuatu perkara yang biasa di seluruh dunia. Pelbagai manfaat dan juga kebaikan jika sesebuah keluarga ataupun individu itu, bergaul dengan baik dengan k0muniti serta masyarakat setempat.

Namun, h4l yang perlu dititik beratkan ketika hidup berkomuniti ataupun berjiran ialah perasaan orang sekeliling. Hidup berjiran ini bukanlah sesuatu perkara yang mudah kerana perlu menghadap pelbagai kerenah, yang pastinya pahit untuk ditelan.

Mengam0k dengan jiran!

heb0h di media sos!al tentang sebuah video yang memaparkan seorang wanita, yang mengam0k di hadapan pintu rumah jirannya. Wanita itu dilihat ber4ng dan ditangannya dilihat memegang sebilah pis4u.

“Aku dah tak tahan dah ni!”

Mendengar percakapan wanita terbabit, dia dilihat sangat bengan dengan pemilik rumah (pasangan suami isteri) did4kwa selalu membuat bising sehingga mengg4nggu ketenteraman penduduk lain di bangunan kediaman mampu milik tersebut.

“Tak tahan? Buat rep0rt p0lis! Senang…”
Tak mahu terlihat salah, si isteri menuruh wanita berang berkenaan ajukan perkara ini kepada pihak berkuasa, malah si suami pula kedengaran memberikan pr0v0kasi kepada wanita berkenaan supaya menunjukkan pis4u yang dibawanya di depan kamera.

Wanita berkenaan yang juga mendkwa keluarga itu selalu bising di awal pagi menyebabkan dia tidak tahan.

Undang pelbagai reaksi & pandangan
Perkara yang berlaku dalam video berkenaan telah menerima pelbagai reaksi dan juga pandangan warga pengguna Faceb00k.

 

Senario seperti ini sememangnya sering berlaku dalam kalangan masyarakat kita. Oleh itu, adalah lebih baik untuk bert0lak ansur dan memikirkan keadaan orang sekeliling sebelum bertind4k melakukan sesuatu perkara.

Sumber: Facebook

 

Facebook Comments

Be the first to comment on "[VIDEO] Wanita ‘Naik H4ntu’, Tak Tahan Jiran Selalu Buat Bising Hingga jam 2,3 Pagi?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*