“Dari L Ke XL” -[VIDEO] Sebab Dekat Sangat, Baju Pemuda Ditarik Orang Utan Gan4s Ini CURl Tumpuan.

Siapa saja yang tidak tak0t dengan binat4ng yang g4nas dan buaas?

Sebab itu, kadangkala jika kita pergi ke z00, kita akan memastikan diri kita mempunyai jarak dengan kandang atau binat4ng tersebut. Iyalah, tak0t jadi apa-apa.

Namun, lain pula dengan video yang tuIar baru-baru ini apabila seorang pemuda panik disebabkan ditarik oleh Orang Utan telah mencuuri tumpuan.

Lihat video:

 

Sengaja hulur tangan, sekali kena tarik dengan Orang Utan Menerusi video berkenaan, kelihatan seorang pemuda dan rakannya sedang bersiar-siar di bahagian kandang Orang Utan di z00.

Apa yang lebih menarik perhatian adalah apabila pemuda itu sengaja merakam momennya apabila menjenguk Orang Utan.

Tetapi apa yang lebih merlucukan adalah apabila sebaik saja dia menghulurkan tangannya, Orang Utan itu dilihat mengg4nas dan menarik bajunya.

Setelah menjer!t beberapa kali untuk minta tolong, kawannya datang untuk menariknya daripada genggaman Orang Utan namun masih tidak berjaya sehingga menimbulkan kep4nikan di situ. Pada akhir video, pemuda itu dilihat dapat diselamatkan.

“Nasib dapat tarik kalau tak hil4ng jari kaki abang” – Netizen Susulan tularnya video itu yang kini meraih sehingga 38K tontonan, 500 tanda suka dan 70 k0men di TikT0k, rata-rata netizen turut terhibur dengan situ4si itu.

Berikut di bawah merupakan antara k0men menarik daripada netizen di TikT0k:

Sumber.says

Facebook Comments

Be the first to comment on "“Dari L Ke XL” -[VIDEO] Sebab Dekat Sangat, Baju Pemuda Ditarik Orang Utan Gan4s Ini CURl Tumpuan."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*