“Suruh Lawyer Dia Cepat Sikit”- Ira Kazar Kini Hil4ng Sabar, Cabar Puteri Sarah Tak Tak0t Kena S4man

Kemel0t rumah tangga pelak0n Puteri Sarah Liyana dengan pengarah Syamsul Yusof masih belum menemui titik noktah.

Terbaru, perkongsian Puteri Sarah di Instagram Stories pada Jumaat menarik perhatian warganet. Hantaran itu memaparkan tangk4pan skrin perbualan Puteri Sarah dengan individu yang tidak diketahui identiti.

Individu terbabit menyatakan pihak ketiga mend4kwa pasangan ini akan bercer4i selepas Puteri Sarah pulang dari menunaikan ibadah umrah pada Mei lalu.

Pelakon Puteri Sarah Liyana mempunyai alasan mengapa sehingga kini masih tidak mengambil tindakan undang-undang terhadap orang ketiga yang dikatakan menjadi punca keretakan rumah tangga antaranya dengan suami, Syamsul Yusof.

Kata Puteri Sarah sebab utamanya adalah kerana kasihankan bapa kepada wanita berkenaan yang juga seorang pelakon. “Agak keIakar sebenarnya. Pertama, bertahun tak bertindak nak s4man sebab kasihankan bapa kamu (orang ketiga). jugak, saya tak nak besarkan haI ini.

“Kedua, yang inginkan perhatian orang itu adalah anda, bukan saya. Ketiga, tak balk makl hamvn dah macam AmberHeard pula saya tengok dia ini,” katanya.

Puteri Sarah mendedahkan perkara berkenaan di InstaStory selepas menerima satu paparan skrin DM (mesej peribadi) dari wanita yang didkwa menjadi keretakan rumah tangganya.

Dalam mesej wanita berkenaan bersama seorang netizen itu mempersoalkan mengapa Sarah masih tidak meneruskan tindakan und4ng-und4ng seperti yang pernah dilap0rkan media sebelum ini.

“Kau pergi beritahu dia (Puteri Sarah) aku tak tak0t dengan dia. Suruh peguam dia cepat sikit buat kerja okey. “Kami dah meluat nak layan drama sam4n dia. Dah bertahun-tahun dah dia sembang tapi tak buat juga. Kemar0k sangat nak perhatian,” persoalnya.

Terdahulu Sarah pernah mendedahkan tidak lagi tinggal sebumbung dengan Syamsul dan terbaharu dia membuat pendedahan orang ketiga.

Sekadar info, Puteri Sarah, 37, berkahwin dengan Syamsul pada 8 Mac 2014 dan dikurniakan dua cahaya mata iaitu Syaikhul Islam serta Sumayyah.

“kami masih suami isteri, tp kaIau ini rancangan dia, semoga berjaya la”

Ketika dihubungi OhBulan, Puteri Sarah, 37, menaflkan dkwaan daripada pihak ketiga itu.

Kata pemilik nama Puteri Sarah Liyana Megat Kamaruddin, dia masih memegang status isteri yang sah.

Status kami masih suami isteri. Sebenarnya, malas nak k0men banyak tapi kalau ini rancangan pihak ketiga, semoga berjaya la.

Memang dari dulu sakan dia bercerita itu ini. Tak taulah apa rancangan pihak sana bercerita menyampaikan dekat orang ramai.

Sebelum ini, Puteri Sarah mengam0k kepada anak pelakon veteran Kazar iaitu Ira yang masih meng4nggu rumah tangganya sejak tahun 2019. Selalu jumpa anak.

Ditanya mengenai nafkah, pelakon drama Melastik Ke Hatimu memberitahu Syamsul masih melaksanakan tanggungjawabnya malah kerap berjumpa dengan anak-anak.

Nafkah anak-anak macam biasa memang tak pernah abai. Syamsul ada datang jumpa selalu. Okey saja tak ada masalah. Sam4n tetap diteruskan.

Dalam pada itu, Puteri Sarah menyatakan dia sudah melantik peguam, Datuk Akberdin dari Tetuan Akberdin dan Co untuk mengambil tindakan und4ng-und4ng berkaitan k3s tersebut.

Saya dah pr0ceed. Sekarang semuanya ada pada pegu4m saya. Bila dah dapat tarikh mahkamah, saya akan bagitahu.

Sekadar info, Syamsul dan Puteri Sarah berkahwin pada 8 Mac 2014 dan dikurniakan dua cahaya mata iaitu Syaikhul Islam dan Sumayyah.

Sumber : Ohbulan

Facebook Comments

Be the first to comment on "“Suruh Lawyer Dia Cepat Sikit”- Ira Kazar Kini Hil4ng Sabar, Cabar Puteri Sarah Tak Tak0t Kena S4man"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*