Buat HaI Dalam T4ndas H0tel Terkemuka? Fiza Halim Mula Cerita Perkara Sebenar.

PELAKONFiza Halim meng4kui terk3jut apabila ada peminat menghantar paparan skrin artikel yang mendkwa dia melakukan perbu4tan terkut0k dalam bilik air di sebuah h0tel, baru-baru ini.

Menganggap ia satu fitn4h, Fiza atau nama sebenarnya Siti Zaidatul Fiza Abd. Halim memberitahu pada awalnya dia enggan mengulas mengenai perkara itu kerana b!mbang keadaan ibu sedang s4kit.

“Ikutkan saya malas nak layan sebab tak tahu nak kata apa. Saya tahu fasal fitn4h itu pun sebab peminat yang hantar kepada saya.

Fiza terkej0t dengan tud0han tersebut.

“Kalau saya diam saja, orang anggap berita itu betul. Kalau jelaskan pun, mesti ada yang kata tipu. Saya pun tak tahu dah nak kata apa.

“Ibu saya dah la tengah s4kit! Dia baru saja disahkan mengidap peny4kit k4nser usus… dah masuk stage 3, tiba-tiba datang pula masalh lain,” katanya kepada mStar.

Sebelum ini, sebuah akaun Instagram berkongsi artikel mendkwa Fiza membuat mksiat dengan seorang pelanggannya dalam bilik air di sebuah hotel terkemuka.

Agak-agaklah nak sebar fitn4h sampai macam itu sekali.

FIZA HALIM

PELAKON

Menerusi perkongsian itu juga, terdapat paparan skrin beberapa status pengguna Twitter yang mendkwa pernah membayar Fiza untuk pengkhidmatan s3ks.

Dalam pada itu, bekas anggota kumpulan Elite ini menegaskan dia tidak akan melakukan perbuatan terkvtuk yang boleh mem4lukan diri sendiri dan keluarga.

Menurut pelakon berusia 40 tahun itu, dia tidak mahu menudvh mana-mana pihak kerana menyedari ramai orang yang ir1 hati melihat kebahagiaannya.

Fiza tegaskan dia tidak pernah lakukan perbuatan terktuk.

“Boleh fikir sendiri, logik ke tak? Takkan la saya nak buat maksi4t di tempat umum dan m4Iukan diri sendiri dengan berkongsi di laman sosial.

“Agak-agaklah nak s3bar fitn4h sampai macam itu sekali… sangat mel4mpau! Saya ada anak dan keluarga, takkan la saya nak buat benda terkvtuk itu.

“Saya tak tahu siapa penyebar fitn4h itu dan apa motif dia. Saya tak ber4ni nak tduh siapa sebab ramai orang deng.ki tengok kebahagiaan kita,” ujarnya.

Sumber:Mstar

Facebook Comments

Be the first to comment on "Buat HaI Dalam T4ndas H0tel Terkemuka? Fiza Halim Mula Cerita Perkara Sebenar."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*