AIat suIit rasa pan4s tengah malam, v0kalis band dkwa terkena SlHlR.

K0mp0ser dan v0kalis Azzara Band, Ejai Aziz dipercayai terkena buatan orang sehingga berasa s4kit di bahagian kem4luan yang berasa pan4s setiap tengah malam, selama tiga bulan pada tahun lalu.

Menurut lap0ran Harian Metr0, pemilik nama Mohd Azrizal Aziz itu terp4ksa menanggung d3rita sekali gus seolah-olah berasa tiada harapan lagi untuk hidup.

 

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siaran dikongsi oleh Ejai Azarra (@ejai_aziz)

“Saya menanggung derita s4kit di bahagian kem4luan yang berasa panas tiba-tiba tepat jam 12 tengah malam. Rasa panas itu semakin menjadi-jadi sekitar jam 3 pagi dan ‘hiIang’ apabila azan Subuh,” katanya.

Vokalis berusia 35 tahun itu berkata, dia membuat pemeriksaan di h0spital berbeza sebanyak enam kali sebelum dimaklumkan bahawa keputusan kesihatannya adalah baik dan tiada peny4kit kr0nik.

“Saya dibenarkan pulang ke rumah oleh d0ktor untuk rehat sepenuhnya. Tetapi, setiap kali tengah malam saja memang kem4Iuan akan berasa panas tiba-tiba yang menyebabkan tidak boleh tidur,” ujarnya.

 

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siaran dikongsi oleh Ejai Azarra (@ejai_aziz)

Bingung dengan peny4kit misteri tersebut, Ejai mencuba pula rawatan Islam dengan bertemu dua orang ustaz untuk berubat sebelum did4kwa sudah terkena sih!r.

Menerusi rawatan berkenaan, dia dimaklumkan bahawa sih!r itu sudah lama berada di dalam badan sehingga mengaIami susut berat badan, g4ngguan tidur selain tiada selera makan.

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siaran dikongsi oleh Ejai Azarra (@ejai_aziz)

Bagaimanapun, kini bapa dua anak itu berkata dia masih dalam pr0ses untuk  kembali sihat sepenuhnya yang dianggap sebagai ujian agar lebih berhati-hati pada masa akan datang.

“Pada waktu sama saya tidak akan terlalu berkongsi perihal peribadi di media sos!al melainkan urusan kerja sahaja,” kongsinya.

Komen netizen dari fb oh my media:

Sumber: Harian Metro , Instagram Ejai Aziz

Via omm

Facebook Comments

Be the first to comment on "AIat suIit rasa pan4s tengah malam, v0kalis band dkwa terkena SlHlR."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*