[VIDEO] “GiIa Tal4k” – Duda Tak Boleh ‘Move On’ Tengok Jandanya Makin Lawa, Siap Sanggup P4njat Pagar Rumah.

TuIar di laman Facebook, satu hantaran oleh seorang pengguna yang mended4hkan tind4kan bekas suaminya yang mengg4ngu kehidupan serta keselamatan diri dan rumahnya telah mendapat perhatian orang ramai.

Menerusi hantaran tersebut, wanita itu telah memaklumkan bahawa dia telah dicer4ikan bekas suami ketika sedang hamil anak kedua mereka gara-gara lelaki itu ingin mengahwini wanita lain yang merupakan skand4lnya.

Namun, semasa lelaki itu sedang melawat anak-anak di rumah bekas lsteri, dia kembali tertarik kepada jand4nya itu yang kelihatan semakin cantik, langsing, dan lemah-lembut.

Walaupun sudah ada bini baru muda, lelaki melayu itu tetap nampak jandanya lagi cantik.

Susulan itu, lelaki itu seperti tidak dapat move on dan mula mengg4ngu kehidupan wanita itu sehingga dia terp4ksa melar4ng bekas suaminya itu untuk melawat anak-anak.

Antara g4ngguan bekas suami sejak 2 tahun lepas adalah mengelilingi rumah, memanjat pagar rumah, menjer!t-jer!t untuk menga!bkan kami sekeluarga.

Dalam pada itu, wanita itu turut memaklumkan bahawa dia sudah membuat lap0ran p0lis terhadap semua gangguan bekas suami namun tiada tind4kan susulan yang diambil oleh pihak p0lis sehingga kini.

Sumber beautifulnara.

Facebook Comments

Be the first to comment on "[VIDEO] “GiIa Tal4k” – Duda Tak Boleh ‘Move On’ Tengok Jandanya Makin Lawa, Siap Sanggup P4njat Pagar Rumah."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*