Sekadar Buat k0nten di kedai emas dengan Kazar, netizen kec4m Syamsul tak jaga hati isteri

Kontr0versi melibatkan pelakon terkenal, Puteri Sarah Liyana yang mendkwa rumah tangganya dig4nggu oleh pihak ketiga iaitu seorang anak pelakon senior dikenali sebagai Ira Kazar atau nama sebenarnya Faghirah Fatini Kazaruddin makin hangat diperkatakan.

Pagi tadi, peguam kepada pelakon wanita tersebut memaklumkan yang mhkamah telah mengekalkan perintah interim injuksi dengan  memerintahkan defendan berhenti mengeluarkan, menyebarkan dan menghantar sebarang kenyataan atau apa sahaja bentuk g4ngguan terhadap Puteri Sarah dalam media sos!al sehingga k3s perbicaraan penuh.

Syamsul Yusof buat k0nten dengan Kazar.
 
Namun begitu, disebalik perkembangan terkini k3s s4man yang dibuat oleh Puteri Sarah, video suaminya iaitu pengarah terkenal, Syamsul Yusof bersama bapa kepada Ira, Kazar Saisi pula menjadi bualan.

Menerusi p0sting yang dibuat akaun TikT0k @rghaikimbyeongho, dapat dilihat yang Syamsul sedang membuat k0nten bersama Kazar di sebuah kedai emas.

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siaran dikongsi oleh KariPop (@thekaripop)

 

Sembang2 tentang barang kemas
Instagram @thekaripop juga turut berkongsi video sama yang diperoleh daripada @bossejay_er dari sisi yang berbeza memperlihatkan mereka berdua seakan sedang mempromosikan kedai emas terbabit sambil memegang perhiasan yang berada di hadapan mereka.

Tak sensitif langsung perasaan keluarga”
Susulan daripada itu, k0men-k0men yang diterima daripada perkongsian tersebut rata-rata menyuarakan kemar4han kepada pengarah hebat terbabit dengan meyifatkan dia tidak menjaga hati dan perasaan isterinya.

Mereka juga turut ‘memetik’ nama Kazar memandangkan anak gadisnya didkwa mengg4nggu Puteri Sarah yang merupakan isteri kepada Syamsul sehingga menyebabkan beberapa kerugian.

“Kalau tak boleh membahagiakan, jangan meny4kitkan”

“Sumpah rasa kesian dekat Sarah”

“Keadaan tengah panas boleh pula buat k0nten”

Pada Khamis lalu, Puteri Sarah Liyana telah menfailkan satu s4man kepada Ira Kazar yang didkwa menjadi orang ketiga dalam rumah tangganya dan sering menghantar mesej melalui direct message (DM) di media sosial dengan mengug0t serta menc4bar pelakon itu sejak empat tahun yang lalu.

Puteri Sarah dan Syamsul Yusof telah melangsungkan perkahwinan pada 8 Mac 2014 dan dikurniakan dua orang anak iatu Shaikhul Islam dan Sumayyah.

Sumber: TikTok @rghaikimbyeongho, Instagram thekaripop via omm

 

Facebook Comments

Be the first to comment on "Sekadar Buat k0nten di kedai emas dengan Kazar, netizen kec4m Syamsul tak jaga hati isteri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*