[VIDEO] “ Kurang Ajar Sangat” – Buat ‘C0ntent’ Tarik Tudung Wanita, Y0uTuber Ini Undang Kec4man Netizen.

Satu perkongsian di Twitter hari ini telah mengundng rasa am4rah dalam kalangan netizen berikutan tindakan seorang ‘c0ntent creat0r’ yang dianggap biad4p dan tidak bertanggungjawab.

Dalam video tersebut, seorang lelaki memaklumkan bahawa dia ada membuat satu video untuk tujuan eksperimen sosi4l di mana dia secara sengaja telah menarik tudung yang dipakai mana-mana wanita yang dijumpainya.

Seorang wanita yang sedang membuat panggilan telefon telah dignggu oleh lelaki itu dengan tind4kan menarik tudung secara kasar.

Lelaki itu kemudian bert!ndak melarikan diri dan kembali bertemu wanita itu untuk memohon maaf.

Lelaki berkenaan menjelaskan bahawa tujuan dia melakukan gngguan itu hanyalah untuk melihat reaksi wanita berkenaan sama ada marah atau tidak setelah diperlakukan sedemikian rupa.

Wanita itu sempat memberi nasihat kepada lelaki berkenaan agar tidak sesekali melakukan perbuatan tersebut terutamanya kepada warga emas.

Menjengah ke ruangan k0men, rata-rata netizen berasa ber4ng dan merasakan tindakan lelaki berkenaan tidak beradab dan sanggup melakukan apa sahaja ademi ‘c0ntent’.

Tolong jangan tengok video dia kat Y0uTube, nanti dia pulak untung. Rep0rt je, jangan tengok.

Dalam pada itu, ramai yang menasihatkan agar  lap0ran dibuat terhadap saluran YouTube ‘c0ntent creat0r’ berkenaan agar ia tidak dapat lagi ditonton oleh orang ramai sebagai pengajaran di atas tind4kannya itu.

Sumber beautifulnara

Facebook Comments

Be the first to comment on "[VIDEO] “ Kurang Ajar Sangat” – Buat ‘C0ntent’ Tarik Tudung Wanita, Y0uTuber Ini Undang Kec4man Netizen."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*