[VIDEO] Sudah berkahwin & ada 7 ‘b0yfriends’, wanita buka b4ju, hijab dicem0h lagi!

AKSl seorang pel4wak wanita menangalkan baju dan tudung di khalayak ramai benar-benar mengec3wakan ramai pihak terutama melibatkan h4l keagamaan.

Terbaru, tul4r lagi sebuah video di media sos!aI apabila wanita bernama Siti Amira Natasha Abdullah menceritakan mengenai latar belakangnya..

Menerusi video dua minit dua saat itu, dia membahaskan dirinya sebagai Amy membuat pended4han mengej0tkan ramai apabila mengatakan dirinya sudah berkahwin dan mempunyai tujuh orang b0yfriends (teman lelaki).

“Amy sudah berkahwin dan Amy ada tujuh b0yfriends,”katanya ketika memperkenalkan diri mengenai statusnya itu.

Pada masa yang sama, Amy tidak segan silu mended4hkan dirinya dibesarkan dalam sebuah keluarga yang mementingkan ajaran agama.

“Semasa berumur lima ke enam tahun, Amy dah kena pakai tudung, tutup aurat, pakai st0kin. Tapi, masa Amy berumur 20 tahun, Amy secara rasminya menanggalkan tudung. Saya tak pakai tudung dah.

“Masa tingkatan 1, 2 dan 3, Amy dihantar ke sebuah sek0lah agama, sekolah tahfiz dan telah menghafal lima belas juzuk al-Quran.

“Habis sahaja tahfiz iaitu tingkatan 4 dan 5, Amy ambil Sijil Pelajaran Malaysia (SPM). Habis SPM, masuk ke tingkatan 6 ambil jurusan perniagaan dan meneruskan peng4jian di sebuah universiti di Pulau Pinang.”ujarnya.

Pada masa yang sama, Amy memberitahu dirinya masih bekerja separuh masa dan masih belajar secara sambilan dalam bidang perundangan, selain berjinak-jinak menjadi seorang pelawak.

Meninjau di ruangan k0men, pelbagai reaksi dapat dilihat dan ramai mencem0h video pengenalan daripada Amy dengan mengatakan ia tidak bermoral.

Sumber: Twitter @ari757

Via omm

Facebook Comments

Be the first to comment on "[VIDEO] Sudah berkahwin & ada 7 ‘b0yfriends’, wanita buka b4ju, hijab dicem0h lagi!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*