[VIDEO] Harapan isteri nak hamiI pun4h, d0ktor sahkan suami tiada sp3rma.

Setiap pasangan yang telah berumah tangga pastinya mahukan cahaya mata bagi melengkapi kehidupan berkeluarga. Walau bagaimanapun, tak semua diberi rezeki cepat dan dapat menimang cahaya mata dalam usia perkahwinan yang masih baru.

Malah, ada yang sanggup berkahwin lain atau mencer4ikan isteri setelah mendapat tahu isteri mereka suk4r hamil selain ditud0h mandul.

Tel0r isteri matang….

Terbaru, seorang d0ktor perubatan berkongsi kisah seorang isteri terpksa menerima hakikat sebenar di mana air m4ni suaminya tidak mempunyai sp3rma.

Menerusi perkongsian di laman TikT0k @drnurulmutmainah2, dilihat dia sedang mengimbas kesub0ran seorang wanita yang dipercayai baru mengambil ubat kesub0ran.

Hasil pemeriksaan mendapati wanita tersebut memiliki sebuah tel0r matang yang sangat cantik membolehkan dia memiliki zuriat.

Tapi air m4ni suami tiada langsung sp3rma

Walau bagaimanapun, kegembiraan wanita tersebut hanyalah sementara sebaik sahaja ujian mengesahkan sp3rma suaminya adalah 0%.

Berpuunca daripada gaya hidup tak sihat.

Dr. Nurul Mutmainah berkata, walaupun haI tersebut suk4r untuk diterima namun itulah hakikat sebenar yang tidak boleh diketepikan.

Jelasnya, gaya hidup kurang sihat seseorang boleh menjadi puunca ketidaksub0ran sehingga menjejaskan penghasilan sp3rma yang berkualiti seperti merok0k.

Semua nak salahkan perempuan mand0l, padahal lelaki pun sama je…

Perkongsian bersifat pendidikan kesedaran itu menerima pelbagai reaksi di kalangan warganet di mana ramai kes4I apabila kaum wanita sahaja perlu disalahkan jika mereka gag4l memberikan zuriat. Sedangkan, lelaki juga harus dipersalahkan kerana ia melibatkan dua pihak.

Susah juga nak nasihatkan perok0k ni…

Selain itu, ada yang mengatakan ia agak susah untuk meneg0r tabiat lelaki yang suka merok0k dalam hidup mereka. Tidak kurang juga terdapat warganet mengatakan tindakan suami mengurangkan atau berhenti merok0k telah membuatkan mereka mudah hamil dari sebelum ini.

Sumber: TikTok @drnurulmutmainah2

Via omm

Facebook Comments

Be the first to comment on "[VIDEO] Harapan isteri nak hamiI pun4h, d0ktor sahkan suami tiada sp3rma."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*