[VIDEO] Idea kreatif cuci per0t Iembu guna mesin basuh dipuji, tapi ramai ris4u isteri mar4h

Pelbagai kisah berkenaan aktiviti qurb4n yang berlangsung sejak dua hari kebelakangan ini memandangkan Aidil Adha disambut meriah di negara kita semalam.

Cuci per0t Iembu guna mesin basuh.

Dari kisah dikejar haiwan qurban hingga bahagian cuci mencuci angg0ta badan lembu yang boleh dimakan tentunya mencvri perhatian ramai.

Salah satunya sudah tentu video seorang lelaki memberikan idea kreatif memcuci perut lembu yang masih lagi berwarna hitam menggunakan mesin basuh.

 

Lagi senang nak cuci rupanya.

Cara tersebut sememangnya memberikan kemudahan kepada orang ramai yang setiap tahun buntu bagaimana mahu mencuci perut lembu dengan lebih mudah tanpa perlu menghidu ‘ar0ma’ dari bahagian tersebut dalam waktu lebih lama.

Ada yang pernah cuba cara ni.

Namun begitu, menjengah ke ruangan k0men ramai yang mengakui idea tersebut sangat berguna kerana memudahkan urusan membasuh perut lembu sebelum diolah menjadi masakan.

Akan tetapi, ramai juga warganet yang menzahirkan rasa bimb4ng dimarahi para isteri atau ibu kerana mesin basuh yang digunakan untuk mencuci pakaian berbau bus0k kesan daripada naj!s lembu yang datang dari ha!wan tersebut.

Jangan k0rbankan mesin basuh anda.

Kalau laki sendiri memang dah kena bebel.

Belum pernah rasa tidur luar ke bang?

Makcik2 mesti terbeliak biji mata tengok.

Sumber: TikTok @makey.24jey

Via omm

Facebook Comments

Be the first to comment on "[VIDEO] Idea kreatif cuci per0t Iembu guna mesin basuh dipuji, tapi ramai ris4u isteri mar4h"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*