Kami Sedang Tunggu SlRlM & HALAL..” – Sedar Ramai Pertikai lsu Inai Nunha, Neel0fa Tak Diam Diri.

Sejak beberapa hari yang lalu, inai jenama Nunha yang dihasilkan oleh usahawan serta selebriti terkenal, Neel0fa menjadi topik bualan orang ramai dan rata-ratanya mempert!kai inai terbabit berwarna hitam seakan-akan lebam.

Jika lihat di platf0rm media sosial, netizen kebanyakkan meninggalkan pelbagai respon mengenai inai terbabit. Ada yang menyukai hasil inai itu jika dipakai dengan betul dan ada juga yang kurang gemari.

 

Terdapat sesetengah netizen berkata Neel0fa sengaja membuat inai berwarna seperti itu kerana ingin menjadi ‘vir4l’ setelah sekian lama.

Sedar dirinya dikecam, Neelofa tidak berdiam diri dan perjelaskan bahawa pihaknya sedang menanti SIRIM dan HALAL serta akui pihak mereka amat berhati-hati apabila berkaitan dengan penyerapan inai ke dalam kuku ketika pr0ses pembuatan.

 

Dalam pada masa yang sama, Neel0fa berkata pihak Nunha akan membawa pakar di dalam bidang ini untuk memberi penjelasan lanjut di dalam sebuah majlis khusus bersama ‘reseller’ dan pihak media dalam waktu terdekat.

Sumber beautifulnara

Facebook Comments

Be the first to comment on "Kami Sedang Tunggu SlRlM & HALAL..” – Sedar Ramai Pertikai lsu Inai Nunha, Neel0fa Tak Diam Diri."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*