Ada Kala Manusia Ni Lebih Binat4ng Dari Binat4ng” – Natasha Hudson Teg0r Dato Ac Mizal Isu Anj!ng LlAR.

Pelakon jelita, Natasha Hudson dilihat telah tampil bersuara mengenai lsu berjinak dengan haiwan liar iaitu anj!ng yang sebeulum ini telah diutarakan hos terkenal, Datuk AC Mizal di media sosialnya.

Natasha walau bagaimanapun sempat memohon maaf kerana lantang bersuara mengenai lsu itu yang baginya, tidak ada sesiapa patut mendiskriminasi usaha orang lain yang ingin menyeIamatkan h4iwan liar.

Memetik Murai.my, Natasha berkata meskipun lsu berjinak dengan anj!ng itu adalah isu sensi.tif terutamanya bagi penganut agama Islam, namun dia menganggap bahawa h4iwan itu adalah satu bentuk ujian bagi menguji keikhlasan hati kita sebagai manusia.

Kadang kala manusia ni lebih binat4ng dari bina4ang. Saya tidak kagum dengan sesiapa yang mendiskriminasi usaha orang lain untuk menyelamatkan haiwan.

Dalam pada itu, Natasha turut meneg0r Datuk AC Mizal untuk tidak mengkrit!k dan memberi sentimen neg4tif terhadap mereka yang mencintai haiwan.

Terdahulu, hos program Maharaja Lawak itu ada memuat naik hantaran berbaur krit!kan di mana dia mempersoalkan tindakan individu yang berjinak dan memberi makan kepada anj!ng hanyalah semata-mata inginkan perhatian.

Hantaran status itu turut menjadi bahan bualan netizen terutamanya aktivis dan juga d0ktor haiwan di media sosial

SUMBER : Instagram

Facebook Comments

Be the first to comment on "Ada Kala Manusia Ni Lebih Binat4ng Dari Binat4ng” – Natasha Hudson Teg0r Dato Ac Mizal Isu Anj!ng LlAR."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*