Puji Suami K0rban Waktu Tidur Demi Anak, Elisya Sandha Dikata ‘Over’

Sedia maklum, pelakon Elisya Sandha baru-baru ini ada membuat majlis aqiqah anak perempuannya yang bernama Bunga Elhaq pada Hari Raya Aidiladha.

 

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siaran dikongsi oleh Nur Elisya (@elisyasandhaofficial)

Elisya juga ada berkongsikan foto-foto sepanjang majlis aqiqah berlangsung di Instagramnya dan membuat nukilan istimewa untuk suami tercinta, Uzair Haqimy sudah banyak berk0rban demi anak perempuan seperti bangun setiap malam bagi menukarkan lampin pakai buang yang dipakai oleh anak.

Biarpun hanya ingin berkongsi perasaannya, ada sesetengah netizen yang berasa ‘muak’ melihat nukilan tersebut kerana merasakan ia sememangnya perkara yang perlu dilakukan apabila sudah bergelar ibu bapa.

Menurut mereka lagi, ia sememangnya merupakan tanggungjawab ibu bapa untuk berbuat sedemikian dan bukannya satu perkara yang perlu ‘dibanggakan’ oleh Elisya.

Sedar dirinya dikec4m kerana membuat p0sting tersebut, pelakon terbabit mengambil jalan untuk tidak mengendahkan kec4man-kec4man yang diterima dan tidak memerlukan justifikasi warganet.

Tambahannya lagi, selagi perkongsiaannya bukan berbaur bur0k, maka ia bukanlah satu hal yang besar yang perlu difikirkan olehnya serta keluarga.

SUMBER : Twitter

Via beautifulnara

Facebook Comments

Be the first to comment on "Puji Suami K0rban Waktu Tidur Demi Anak, Elisya Sandha Dikata ‘Over’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*