Kongsi gambar berdua, ibu mentua siap ‘menti0n’ Puteri Sarah isteri anaknya.

Sejak bulan lalu hangat diperkatakan mengenai kemel0t rumah tangga pelakon Puteri Sarah dan suaminya, pengarah Syamsul Yusof.

Tindakan Puteri Sarah mengambil tindakan undng-undng terhadap penyond0l membuatkan ramai netizen boleh meneka rumah tangga mereka dilanda ujian.

Dalam temu bual sebelum ini, Puteri Sarah berkata keluarga menantunya sentiasa menyokongnya serta akan berada disisinya.

Baru-baru ini perkongsian ibu mentuanya iaitu Datin Fatimah Ismail ada memuat naik gambar bersama menantunya menikmati makan tengah hari.

Apa yang menjadi perhatian, kapsyen ibu kepada Syamsul Yusof itu turut menyebut Puteri Sarah adalah isteri kepada anaknya.

Diruangan k0men, Puteri Sarah turut dilihat membalas muat naik tersebut meluahkan rasa sayang terhadap ibu mentuanya yang dipanggil mama.

Perkongsian Datin Fatimah itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang memuji hubungan baik Puteri Sarah dengan ibu mentuanya meskipun sedang berdepan kemelut rumah tangga. Malah, ada netizen membuat andaian kapsyen terebut ditujukan kepada penyond0l.

Dalam pada itu, ada yang gembira apabila di belakang Puteri Sarah ada ibu mentuanya yang sentiasa menyokong dan memahami keadaan menantu.

Terdahulu, Puteri Sarah mengambil tindakan und4ng-und4ng terhadap orang ketiga yang mengangu rumah tangga dan kehidupannya selama ini iaitu Ira Kazar.

Sumber rotikaya

Facebook Comments

Be the first to comment on "Kongsi gambar berdua, ibu mentua siap ‘menti0n’ Puteri Sarah isteri anaknya."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*