[VIDEO] Masih d4ra dan tak pernah ‘bersama’, wanita ini terkejuut bila baca mesej suami..

Hancur hati seorang wanita apabila mengetahui lelaki yang dicintai dan sudah membina mahligai bersama akhirnya terput0s di pertengahan jalan selepas bekas suaminya itu telah menjalin hubungan sul!t sesama jenis bersama lelaki lain.

Menerusi video yang dimuat naik oleh @Cndyynsd di aplikasi TikT0k, dia menceritakan kisah sedih yang dialaminya ketika mendirikan rumah tangga bersama lelaki tersebut dengan memb0ngkar satu persatu perbuatan k3ji suaminya itu.

Malah, dia turut mempamerkan bukti-bukti kukuh yang menunjukkan terdapat mesej mesra daripada lelaki lain dan apa yang lebih mengej0tkan, sepanjang membina mahligai, mereka sama sekali tidak pernah ‘bersama’ serta wanita itu masih mempunyai dara.

Bukan itu sahaja, wanita yang menyangkakan dirinya adalah paling bahagia pada awalnya terp4ksa meninggalkan suaminya itu dengan rela hati selepas dicer4ikan menerusi mesej.

Bagaimanapun, tiada penjelasan yang diberikan oleh bekas suaminya sebaik sahaja wanita itu dicer4ikan dan rata-rata meluahkan rasa kasihan terhadap wanita itu serta menitipkan kata-kata semangat untuk mengharungi dugaan hidup yang dialaminya.

Malah, netizen turut meng3ji akan tindakan lelaki itu yang hanya mendirikan rumah tangga untuk menutup sifat sebenarnya dan di penghujung video itu juga, wanita itu menunjukkan sijil pencer4ian bersama bekas suaminya.

Dunia seakan menjadi gelap, kejadian itu adalah titik hitam kehidupannya dan dia terpksa mengaktifkan akaun TikT0k nya kepada peribadi kerana tidak mahu dirinya menjadi perbualan warganet serta malu terhadap nasib maIang yang men!mpanya.

Video:

Sumber: Wolipop

Facebook Comments

Be the first to comment on "[VIDEO] Masih d4ra dan tak pernah ‘bersama’, wanita ini terkejuut bila baca mesej suami.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*